Четвер, 17 березня 2022 — Сайт міста Шепетівка

За 22 дні війни в Україні, певно, не залишилося великих міст, де б не лунав сигнал повітряної тривоги. У столиці він вмикається по 5-7 разів на день. Когось цей сигнал лякає аж до тремтіння в тілі та фізичної нудоти – когось, хто вирішує далі займатися своїми справами, обходить повз. Але він робить надважливу задачу – сповіщає жителів про можливу небезпеку. Про приліт ворожого літака або ракети. Як Україна виявляє потенційні повітряні загрози? Скільки часу минає між їхнім виявленням та запуском того самого гучного протяжного звуку сирени? Та чому цей звук іноді не з’являється перед прильотом?

Днями до Шепетівського райуправління поліції з місцевої лікарні надійшло повідомлення про неповнолітнього пацієнта з пораненням щоки.

На Хмельниччині стартувала весняна посівна кампанія
Розділ Бізнес

Хмельниччина наразі залишається великим продовольчим та гуманітарним центром, де акумулюється і надається величезна допомога регіонам. Аграрії області продовжують виконувати свою роботу: вносять добрива, розпочинають сівбу ярих культур, щоб хліб завжди був на столах наших громадян, військових, які захищають сьогодні Україну, тому питання проведення комплексу весняно-польових робіт на даний час є пріоритетним. На цьому наголосив начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій.

Добровольче формування територіальної оборони Шепетівської міської територіальної громади повідомило, що поліціянти затримали мародерів. Один зі спійманих в усьому зізнався.

Розпочалася двадцять друга доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Міністерство оборони України опублікувало оперативну інформацію станом на ранок 17 березня.

0
репостів
0
репостів