П'ятниця, 11 березня 2022 — Сайт міста Шепетівка

16 день війни. Ситуація в Хмельницькій області контрольована та стабільна. Про це під час брифінгу повідомив начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій.

З початку воєнного стану на Шепетівщині поліцейські склали 13 адміністративних протоколи на водіїв за керування у стані сп'яніння. Нагадаємо, що з 1 березня в Україні діє розпорядження, яке дозволяє негайно конфісковувати автівки у водіїв, що перебувають за кермом у стані сп'яніння. Після рішення суду транспортні засоби використовуватимуться на потреби територіальної оборони та Збройних сил України.

У Шепетівці відновлюють один із законсервованих гуртожитків для зустрічі тимчасово переселених осіб із зон бойових дій. Силами КП "Шепетівське підприємство теплових мереж" та управлінських компаній було відновлено тепло- та водопостачання. Сьогодні кімнатами гуртожитку вже пішов "теплий дух".

На Шепетівщині слідчі райуправління поліції розслідують ДТП зі смертельним наслідком. Вчора, 10 березня близько 17 години 30 хвилин на автодорозі Любар-Гриців автомобіль "Шевроле Лачетті" в'їхав у фортифікаційну споруду.

Міська влада Шепетівки отримує дуже багато звернень щодо відновлення автобусного сполучення. Заступник міського голови Віталій Янушевський на своїй сторінці розповів коли чекати відновлення міських перевезень.

0
репостів
0
репостів