Четвер, 03 лютого 2022 — Сайт міста Шепетівка
Середня зарплата у грудні 2021 року на Хмельниччині становила 16 194 грн
Розділ Бізнес

Головне управління статистики у Хмельницькій області опублікувало звіт про розмір заробітної плати працівників Хмельницької області у грудні 2021 року, а також про стан заборгованості із її виплати.

Днями у соціальних мережах Фейсбук та Інстаграм через «клоновані» сторінки настоятеля шепетівської парафії Української греко-католицької церкви, отця Василя Боднара почали розсилати повідомлення з проханнями пожертвувати гроші для військових у зоні ООС. Однак жодних зборів коштів отець Василь через соціальні мережі не організовував.

Причиною такого рішення міський голова називає загострення ситуації з коронавірусним захворюванням на території Шепетівської громади. Про це міський голова Віталій Бузиль повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Шепетівський деревообробний комбінат» заплатив до місцевого бюджету 1 млн грн боргу
Розділ Бізнес

За результатами робочої зустрічі керівників приватного акціонерного товариства «Шепетівський деревообробний комбінат» з представниками Головного управління ДПС у Хмельницькій області забезпечено надходження до місцевого бюджету за рахунок погашення податкового боргу по орендній платі з юридичних осіб у сумі 1 мільйон гривень.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 11.00 3 лютого в Хмельницькій області зареєстровано 172110 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 12326 - діти, 6778 - медпрацівники.

0
репостів
0
репостів