Середа, 16 лютого 2022 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівський цукровий комбінат відсудив у громади більше півмільйона гривень
Розділ Бізнес

28 лютого 2022 р. о 10:30год. у приміщенні Північно-західного апеляційного господарського суду відбудеться розгляд апеляційної скарги Шепетівської міської ради на рішення господарського суду Хмельницької області, згідно якого Шепетівський цукровий комбінат відсудив у громади більше півмільйона гривень.

EFIS вважає, що Шепетівка може бути атакована російськими військами
Розділ Бізнес

Служба зовнішньої розвідки Естонії (EFIS) повідомила, що Росія створила умови і можливості для військового вторгнення в Україну з другої половини лютого. За оцінками EFIS, РФ зосередила біля кордонів України найбільше за останні 30 років угруповання зі 150 тисяч військових, розгорнувши частини зі складу всіх дванадцяти армій.

Викладачу Хмельницького національного університету Валентину Цимбалюку, який умовно-достроково вийшов з в'язниці після смертельної ДТП, заборонили керувати авто ще впродовж року та чотирьох місяців. Смертельна аварія за його участі сталася ще у лютому 2017 року поблизу Шепетівки.

Шепетівський теплопостачальник оголосив перелік будинків рекомендованих до відключення
Розділ Бізнес

Шепетівське підприємство теплових мереж визнало, що суми до оплати за спожиту теплову енергію у деяких будинках досягають критичного максимуму  і тенденції до їх зниження наступного сезону не очікується. Тому було оголошено список будинків, яким буде запропоновано відключитись від централізованого теплопостачання взагалі.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 16 лютого в Хмельницькій області зареєстровано 193570 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 13842 - діти, 7359 - медпрацівники.

Сьогодні, 16 лютого, громада долучилась до загальноукраїнського виконання національного гімну.

0
репостів
0
репостів