П'ятниця, 27 серпня 2021 — Сайт міста Шепетівка

26 серпня міський голова Віталій Бузиль провів чергове засідання сесії Шепетівської міської ради. У ході засідання депутати розглянули 31 питання порядку денного, але запам'ятається воно найбільше не цим.

Органами державної статистики було проведено опитування членів домогосподарств, які беруть участь у вибірковому обстеженні умов життя, щодо якості добробуту та рівня достатності їх доходів. Опитування проводилося у січні 2021 року, респондентам було запропоновано визначитися щодо очікувань змін свого матеріального стану протягом поточного року та прогнозу розвитку країни на майбутнє.

Президент підписав Закон про реструктуризацію боргів тепловиків за газ
Розділ Бізнес

Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про заходи, спрямовані на подолання кризових явищ та забезпечення фінансової стабільності на ринку природного газу», прийнятий Парламентом 14 липня.

26 серпня о 19:03 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлової будівлі в селі Романів Шепетівського району, що на Хмельниччині. На місце події оперативно прибули рятувальники 21 Державної пожежно-рятувальної частини з Шепетівки та бійці місцевої пожежної команди с. Корчик.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 10.00 27 серпня в Хмельницькій області зареєстровано 90180 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 3504 - діти, 4881 - медпрацівники.

0
репостів
0
репостів