Середа, 28 липня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Поліцейські Шепетівського РУП розшукали літню жінку, яку відучора шукають рідні.

Лісова охорона отримала мотоцикли для патрулювання
Розділ Бізнес

За власні кошти ДП «Шепетівський лісгосп» закупив нові мотоцикли для покращення охорони лісів. Про це повідомили у пресслужбі державного підприємства.

Відбувся другий тур Відкритого чемпіонату міста Шепетівки з футболу 8х8
Розділ Спорт

Тиждень тому стартував Відкритий чемпіонат міста Шепетівка з футболу 8х8 серед чоловічих команд. Ігри чемпіонату проходять щовівторка та щочетверга на стадіоні «Локомотив». Стали відомі результати другого туру.

З 1 серпня тариф на електроенергію для населення залишиться без змін – 1,68 грн за кВт-годину. Уряд сьогодні затвердив відповідне рішення, повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль в Telegram.

Вчора на засіданні колегії Хмельницької ОДА  заслуховули інформацію про екологічний стан поверхневих водних об’єктів Хмельницької області. З даного питання доповідала директор Департаменту природних ресурсів та екології ОДА Ганна Богданович.

З 1 серпня по 20 вересня, у зв’язку з другою линькою, встановлено заборону на лов раків у рибогосподарських водних об’єктах Хмельницької області. Про це повідомили у Хмельницькій ОДА.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 28 липня в Хмельницькій області зареєстровано 89185 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 3462 - діти, 4859 - медпрацівники.

27 липня надвечір виникла пожежа в житловому будинку на провулку Подільському в місті Шепетівка. О 20:06 на місце події виїхали шепетівські вогнеборці.

0
репостів
0
репостів