Вівторок, 13 липня 2021 — Сайт міста Шепетівка
У Шепетівці відбувся творчий вечір молодої поетеси Олени Сущенко
Розділ Культура

Творчий вечір нашої землячки, молодої поетеси Олени Сущенко, яка народилася і проживає в селі Микулин Грицівської селищної ради, відбувся в Шепетівському будинку культури. Про це повідомили на сайті Грицівської ОТГ.

Хмельницька облрада розпродує ряд об'єктів на теренах Шепетівщини
Розділ Бізнес

Нещодавно Хмельницька обласна рада оголосила приватизацію восьми майнових комплексів різних комунальних підприємств. Частину з них ліквідували кілька років тому. Що ж і за скільки заплановано продати, з’ясували кореспонденти сайту «Є».

Для мешканців шепетівських лісів завершується заготівля кормів
Розділ Бізнес

В угіддях ДП «Шепетівський лісгосп» завершується заготівля деревних віників та сінна для підгодівлі тварин в зимовий період. Про це повідомили у пресслужбі державного підприємства.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 13 липня в Хмельницькій області зареєстровано 89028 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 3459 - діти, 4875 - медпрацівники.

У Шепетівському районі виявили несанкціоноване сміттєзвалище
Розділ Події

16 червня працівники Держекоінспекції у Хмельницькій області, спільно з представниками Шепетівської окружної прокуратури, провели обстеження земельної ділянки, розташованої за межами с. Дубіївка Михайлюцької сільської ради Шепетівського району Хмельницької області.

0
репостів
0
репостів