Понеділок, 12 липня 2021 — Сайт міста Шепетівка
"Лавандове кубелечко" на 1,5 тисячі кущів створила родина на Шепетівщині
Розділ Бізнес

Півтора тисячі кущів лаванди росте у родини Білоус у селі Прислуч Полонської тергромади Шепетівського району. Родина займається вирощуванням різних квітів, кущів та дерев. Лаванду вирішити вирощувати для душі, каже Іванна Білоус.

12 липня близько 18 години до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в селі Михля Шепетівського району в річці Горинь загинула дитина. На місце події також було направлено чергове відділення рятувальників з Ізяслава.

На Ізяславщині поліцейські затримали осіб, які підозрюються у крадіжці з приватного будинку в селі Лютарівка на Теофіпольщині. Допоміг правоохоронцям у цьому член теофіпольського громадського формування «Щит і Меч» Тарас Осецький.

Цьогоріч на Шепетівщині знову організували «Вишневецький ярмарок»
Розділ Культура

За давньою традицією у селі Вишневому, Шепетівського району на престольний празник — у день святих апостолів Петра та Павла відбується регіональний фестиваль фольклорного мистецтва «Вишневецький ярмарок».

Як ми вже писали зранку, 11 липня рятувальники отримали повідомлення про те, що під час купання на "четвертих ставках"зник 35-річний чоловік. Годину тому пошуки було завершено.

Сьогодні відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради. На розгляд було винесено три питання порядку денного. Про це повідомили у пресслужбі органу самоврядування.

Сьогодні по вулиці Островсього відновили поточний середній ремонт тротуару. Розпочато роботи зі зняття шару ґрунту, який роками наносився у зоні росту дерев.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 12 липня в Хмельницькій області зареєстровано 89022 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 3459 - діти, 4874 - медпрацівники.

9 липня, близько 15-ї години, на вулиці Західно-Окружній у м. Хмельницький водій автомобіля ЗАЗ Daewoo порушив правила дорожнього руху, а саме швидкісний режим.

Вкотре правоохоронці Шепетівського району поперджають про небезпеку різного виду шахрайства, де громадяни втрачають пильність. Однак кількість ошуканих не зменшується, навпаки, збільшується. Тільки з початку місяця до поліції звернулись десятки потерпілих.

0
репостів
0
репостів