Четвер, 10 червня 2021 — Сайт міста Шепетівка

На Хмельниччині вже другий місяць клієнти сервісних центрів МВС отримують посвідчення водія на нових бланках. Таким чином, вже понад 3200 водіїв мають оновлений документ.

Лише вчора ми публікували новину про благородний вчинок Ульяни Громової, яка пожертвувала своє білосніжне волосся задля порятунку 10-річної Валерії Решетарчук. Як через кілька годин, стало відомо, що ще одна юна шепетівчанка підтримала таку ініціативу.

Шепетівський міськрайонний суд визнав винуватим 32-річного жителя м. Біла Церква Київської області у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 КК України – грабіж, вчинений повторно, та призначив йому покарання п’ятьма роками позбавлення волі.

Юні шепетівські легкоатлети повернулися з нагородами з обласних змагань
Розділ Спорт

9 червня в місті Хмельницький відбувся Відкритий чемпіонат з легкої атлетики Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді. У змаганнях взяли участь вихованці Шепетівської ДЮСШ тренерів-викладачів Іванюка М.М. та Вірченка О.А.

За перші три робочих дні працівники секторів реагування патрульної поліції Шепетівського РУП виявили двадцять водіїв, що керували авто у стані сп’яніння. 11 порушень правоохоронці задокументували у м. Шепетівка.

 Хмельницька ОДА інформує: станом на 13.00 10 червня в Хмельницькій області зареєстровано 88423 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 3434 - діти, 4945 - медпрацівники.

0
репостів
0
репостів