П'ятниця, 07 травня 2021 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівський басейн відновлює роботу, але із підвищеними цінами
Розділ Спорт

З 11 травня 2021 року шепетівський басейн відновлює свою роботу, а також у ДЮСШ відновлюється навчально-тренувальний процес. Щоправда розцінки на відвідування басейну дещо зросли.

З нагоди Дня матері та Дня сім’ї міський голова Шепетівки зустрівся із батьками родин, вручивши символічні подарунки від Шепетівської міської ради та Хмельницької облдержадміністрації.

Шепетівською окружною прокуратурою до суду направлено обвинувальний акт за фактом заволодіння коштами, виділеними на будівництво двох спортивних майданчиків для міні-футболу із штучним покриттям у м. Полонне (ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 Кримінального кодексу України).

Лабораторно підтверджено 2 нових випадки захворювання. 84 мешканці Шепетівки, які лікувалися від коронавірусної інфекції COVID-19, одужали. Одна шепетівчанка 1937 р.н., яка лікувалася від коронавірусної інфекції COVID-19, померла.

6 травня Управління освіти Шепетівської міської ради розіслало листа освітнім закладам міста, в якому йдеться про відновлення освітнього процесу.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 7 травня в Хмельницькій області зареєстровано 84918 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 3271 - діти, 4845 - медпрацівники.

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно жителя Шепетівського району, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 248 (порушення правил полювання, полювання на звірів, що занесені до Червоної книги України) Кримінального кодексу України.

0
репостів
0
репостів