Четвер, 02 грудня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Кореспонденти АрміяInform вирішили подивитись, як влаштований побут та служба молодого поповнення. І завітали в гості до військової частини в селі Цвітоха, що розташоване у віддаленому Славутському гарнізоні. Підпорядкована частина Командуванню Сил логістики ЗСУ. Що їдять, у що вдягнені та чим займаються військовослужбовці строкової служби.

НСЗУ заплатила лікарням Хмельниччини понад 32 млн грн за 3 місяці лікування COVID-19
Розділ Бізнес

НСЗУ заплатила лікарням Хмельниччини понад 32 млн грн за лікування COVID-19 у ІІІ кварталі 2021 року. Лікування пацієнтів з COVID-19 оплачує Національна служба здоров’я. Для пацієнта медична допомога у стаціонарі безоплатна.

Від ускладнень коронавірусу померла власниця Like TV
Розділ Бізнес

Сьогодні, 2 грудня, стало відомо про смерть Фаїни Савчук. Для шепетівчан вона відома тим, що володіла бізнесами, якими керує її син та одночасно місцевий депутат від партії "За конкретні справи" Руслан Савчук. Серед найвідоміших - це місцевий телеканал Like TV та найбільша доля в місцевих перевезеннях.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 13.00 2 грудня в Хмельницькій області зареєстровано 138892 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 8075 - діти, 5812 - медпрацівники.

В ніч на 2 грудня під час патрулювання м. Шепетівка до працівників відділу реагування патрульної поліції надійшло повідомлення від випадкового свідка про те, що біля будинку відбувається бійка.

0
репостів
0
репостів