Вівторок, 25 серпня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Станом на 19.00 у місті Шепетівка підтверджено ще один випадок захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19. Про це повідомив міський штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Представники партії «За майбутнє» - це успішні промисловці-виробничники, аграрії, управлінці. Це люди, які забезпечують розвиток економіки не лише в своїх громадах, а й в Україні. Вони створюють робочі місця, забезпечують працівників гідною заробітною платою, розвивають сільські території. Завдяки їм відбудовуються школи, дошкільні навчальні заклади, спортивні об'єкти тощо.

Працівники ювенальної превенції Шепетівського ВП спільно з поліцейськими офіцерами Грицівської та Ленковецької ОТГ впродовж кількох годин розшукали 14-річну дівчинку, яка три доби поспіль не з'являлася вдома.

На території Шепетівського району тимчасово призупинено медичні огляди дітям та працівникам. Таке рішення прийняла Комісія з питань ТЕБ та НС при Шепетівській РДА.

У селі Білокриниччя Шепетівського району народився і зростав у працелюбній селянській родині Леонід Крепець. Після школи юнак здобував освіту і технічну спеціальність у Полонському профтехучилищі. А далі хлопця призвали на строкову службу. Все складалось добре і щасливо.

В Україні за минулу добу зафіксовано понад 1,6 тис. нових хворих на COVID-19, у зв’язку з чим Кабінет Міністрів пропонує продовжити карантин до 1 листопада. Про це повідомив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль на традиційній селекторній нараді під головуванням Президента України Володимира Зеленського.

У Шепетівці відбувся чемпіонат України з більярдного спорту «Динамічна піраміда»
Розділ Спорт

20-23 серпня в м. Шепетівка під патронатом управління молоді та спорту Хмельницької ОДА та Національної федерації спортивного більярду України пройшов чемпіонат України з більярдного спорту «Динамічна піраміда» серед юніорів, юнаків та дівчат.

Прокуратура Хмельниччини у судовому порядку вимагає скасувати неправомірну передачу в комунальну власність 157 га землі вартістю близько 8,5 млн грн.

25 серпня - День пам’яті старшого лейтенанта Кашлакова Василя Олеговича, командира 2 взводу 4 роти 2 батальйону 93 окремої механізованої бригади. Пять років болю, смутку, пять років памяті вічної, світлої. За цей період у Музеї пропаганди було зібрано спогади рідних, побратимів, фото, документи.

0
репостів
0
репостів