П'ятниця, 21 серпня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Анна Євтушок із міста Шепетівка разом з чоловіком Максимом вже рік працюють далекобійниками в Європі. Жінка за освітою бухгалтер, але 12 років працювала майстринею манікюру та педикюру в рідному місті.

У Шепетівці підтверджено ще один випадок захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19.  Про це повідомив міський штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому, повідомили про підозру оперуповноваженому Шепетівського відділу поліції ГУНП у порушенні недоторканності житла, тобто незаконному проникненні до житла та іншого володіння особи, незаконному проведенні в них огляду (обшуку), вчиненому службовою особою та перевищенні службових повноважень, що супроводжувалися насильством та застосуванням спеціальних засобів (ч. 2 ст. 162 та ч. 2 ст. 365 КК України).

Шепетівський темп не зміг обіграти лідера обласних перегонів
Розділ Спорт

Відбувся перенесений матч 8-го туру Чемпіонату області серед ветеранів “Темп” Шепетівка – “Агробізнес” Волочиськ. Вчора лідер обласних ветеранських перегонів “Агробізнес” не залишив жодних шансів для позитивного результату “Темпу”, граючи в Шепетівці.

Станом на 12.00 у місті підтверджено ще один випадок захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19. Про це повідомив міський штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

0
репостів
0
репостів