П'ятниця, 31 липня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Станом на 16:00 31 липня у місті Шепетівка підтверджено ще один випадок захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19. Про це повідомив Міський штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Сьогодні голова Хмельницької ОДА Дмитро Габінет провів черговий брифінг для журналістів щодо захворюваності на COVID-19 на території області та вжиття тих заходів, які здійснюються з метою подолання негативних наслідків цієї епідемії. 

Події мали місце у м. Шепетівка. Рослини вилучили і направили на експертизу. За даним фактом працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.

На Шепетівському цукровому комбінаті впроваджують суху транспортацію буряка
Розділ Бізнес

Зараз на Шепетівському цукровому комбінаті проводиться важлива реконструкція, завдяки якій реалізується суттєва економія коштів та затрати при подачі буряку на виробництво. Про це підприємство повідомило на своїй сторінці. Цю модернізацію анонсували ще у лютому цього року.

Третій день поспіль на Шепетівщині усувають наслідки негоди
Розділ Події
Снаряд, який нещодавно виявили при будівництві водогону - знешкодили
Розділ Події

На вулиці Горького 29 липня, де проходять роботи по будівництву водогону, викопали небезпечну знахідку - 122 мм артилерійський снаряд часів Другої світової війни.

0
репостів
0
репостів