Вівторок, 21 липня 2020 — Сайт міста Шепетівка

До Шепетівського міськрайонного суду надійшов обвинувальний акт стосовно жителів Шепетівки та Полонного. Їх обвинувачують у  низці кримінальних правопорушень. А саме - втягненні неповнолітніх у протиправну діяльність (ч. 1 ст. 304), вимаганні (ч. 2 ст. 189) та розбої (ч.2 ст. 187) за попередньою змовою групою осіб, умисному нанесенні легкого тілесного ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров'я (ч. 2 ст. 125). А також у незаконному позбавленні волі або викраденні людини (ч. 2 ст. 146) Кримінального кодексу України .

Станом на 15 годину 21 липня 1 хворий на коронавірусну інфекцію COVID-19, який лікувався у Хмельницькій інфекційній  лікарні,  одужав - повідомляють на сайті Шепетівської міської ради. 

Для подолання "вето" міського голови шепетівським депутатам не вистачило одного голосу
Розділ Події

Cьогодні, 21 липня, відбулася позачергова сесія Шепетівської міської ради. Засідання ініціювали місцеві депутати  задля подолання розпорядження міського голови Михайла Полодюка про зупинення рішення сесії від 9 липня 2020 року № 12. Рішення, нагадаємо, стосувалося долі трьох земельних ділянок.   

Підписання заяви-приєднання до договору постачання природного газу не є терміновим. Вона може бути підписана упродовж 2020 року - така позиція ДП «Шепетівкагаз».

Cтаном на 20 липня продовжують лікування 12 шепетівчан, у яких ПЛР-аналіз підтвердив COVID-19. З них 7— у Хмельницькій інфекційній лікарні, 5 — амбулаторно (перебіг хвороби безсимптомний). Про це повідомляють на сайті Шепетівської міської ради. 

0
репостів
0
репостів