Середа, 01 липня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Від сьогодні, 1 липня 2020 року, МОН спільно з ПриватБанком розпочинають повертати учасникам пробного ЗНО кошти, сплачені раніше за участь у тестуванні.

1 липня Комітет з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування рекомендував Верховній Раді прийняти Проект Постанови про утворення та ліквідацію районів №3650.

Першого липня – сумна шоста річниця загибелі нашого земляка, десантника 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Давидова Ярослава Олеговича. Шість років суму та нестерпного болю для рідних, шість років світлої, доброї пам’яті. Ярославу назавжди лише двадцять, він назавжди залишиться молодим, красивим. Його життєва дорога надзвичайно коротка…

Управління житлово-комунального господарства Шепетівської міської ради завершило конкурс через систему PROZZORO на виконання робіт з реалізації кругового перехрестя вулиць В.Котика, Островського та Українська.

30 червня 2020 року відбулося найчисельніше тестування з української мови та літератури, в якому взяли участь 885 абітурієнтів.

0
репостів
0
репостів