Вівторок, 30 червня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Посадовці міста продовжують традицію вітання з 90-річним ювілеєм шепетівчан. На цей раз керуючий справами Виконавчого комітету Шепетівської міської ради Василь Рачук привітав Толстову Ганну Сидорівну із ювілеєм.

Сьогодні, 30 червня 2020 року, територіальним управлінням Служби судової охорони у Хмельницькій області офіційно взято під охорону приміщення Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області. Тепер громадський порядок та безпека в Шепетівському міськрайонному суді Хмельницької області забезпечуватиметься виключно співробітниками Служби.

Сьогодні, 30 червня,  міський голова Михайло Полодюк зустрівся із жителями вулиці Гранітна та Промислова, які вчора перекрили рух техніки, яку ремонтує  ДП «Шепетівський ремонтний завод». Жителі двох вулиць скаржилися, що по їх рух створює цілий ряд незручностей для проживання.

"Темп" Шепетівка (ветерани)
Розділ Спорт

27 червня відбувся другий тур Чемпіонату області з футболу серед ветеранів. Шепетівський "Темп" знову грав на виїзді, на цей раз у Чемерівціях із командою "Дружба".

29 червня о 21:10 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що внаслідок сильного пориву вітру поблизу с. Пліщин Шепетівського району на проїжджу частину дороги впало дерево. Тож  потрібно надати допомогу з його розрізання та розчищення дороги від гілок.

0
репостів
0
репостів