П'ятниця, 06 листопада 2020 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні в ОДА відбулося позачергове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Провів його голова адміністрації Дмитро Габінет. 

Хмельницька ОДА інформує: станом на 17.30 6 листопада в Хмельницькій області зареєстровано 20 266 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 690 - діти, 1420 - медпрацівники, 1203 - працівники освіти.

листопада о 12:39 на пункт зв’язку Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в замкненій квартирі житлового будинку на вул. Героїв Небесної Сотні, що у м. Шепетівка, залишився 2-річний малюк. Про пригоду рятувальників сповістила мати дитини.

Сьогодні під час підсумкового брифінгу голова облдержадміністрації Дмитро Габінет розповів про ситуацію в області із захворюваністю на COVID-19 та заходи, що вживаються з метою протидії її поширенню. Між іншим відповів на наше запитання щодо відновлення руху громадського транспорту у Шепетівці.

Голова Державного агенства лісових ресурсів відвідав Шепетівщину
Розділ Бізнес

Сьогодні, з робочим візитом, Хмельниччину відвідав Голова Державного агентства лісових ресурсів України Кузьович Василь Степанович. Разом з начальником Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства Пешком Петром Степановичем і його заступниками вони завітали до ДП «Шепетівський лісгосп» де оглянули ряд об’єктів.

Сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. З 00 годин 00 хвилин 09 листопада (понеділок) почне діяти нове епідемічне зонування.

Верховна Рада проголосувала за законопроєкт №3891, спрямований на запобігання розповсюдженню гострої респіраторної хвороби COVID-2019, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, серед населення України. Відтепер за відсутність маски в громадських місцях доведеться заплатити штраф від 170 гривень.

Учора ввечері у с. Судилків Шепетівського району в невідомому напрямку зник 2-класник. Бабуся звернулася за допомогою до поліцейських, які оперативно виїхали на місце події і за допомогою місцевих жителів розшукали хлопчика.

У міській лазні проводять заміну опалювального обладнання
Розділ Події

Ще у вересні цього року депутати міської ради на останній сесії VII скликання більшістю голосів підтримали рішення про фінансування програми щодо оновлення міської лазні. Зокрема виділили 800 тис. грн на заміну старого котла.

Шепетівський міськрайонний суд визнав винним двох неповнолітніх жителів Шепетівського району у вчиненні розбою, за попередньою змовою групою осіб, призначив обом покарання – по 5 років без конфіскації майна, та звільнив від його відбування з випробуванням на 2 іспитових роки.

0
репостів
0
репостів