Вівторок, 24 листопада 2020 — Сайт міста Шепетівка

Шепетівський міськрайонний суд Хмельницької області визнав винним 34-річного мешканця Славутського району у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 187 КК України – розбій, вчинений особою, яка раніше вчиняла розбій, поєднаний з проникненням у житло, та призначив покарання – 8 років позбавлення волі з конфіскацією усього належного майна, крім житла.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 18.30 24 листопада в Хмельницькій області зареєстровано 28207 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 964 - діти, 2029 - медпрацівники, 2153 - працівники освіти.

24 листопада 2020, 14:54

Голодомор: гірка пам'ять

Одним з багатьох злочинів радянської тоталітарної системи проти українського народу став штучно створений голод в 1932-33 роках, який дістав назву Голодомор (від словосполучення «морити голодом») - власна назва геноциду українців. Голодомор назавжди залишиться в пам’яті українців однією з найстрашніших сторінок історії України ХХ століття. В ці роки радянська влада вчинила свідомий цинічний акт політичного терору проти українського селянства.

Зеленський анонсував 8 тисяч гривень допомоги ФОПам та працівникам, які втратили роботу
Розділ Бізнес

Президент України Володимир Зеленський анонсував 8 тисяч гривень допомоги фізичним особам-підприємцям та працівникам, які втратили роботу. За його словами, найближчим часом у парламент будуть подані законопроєкти, які передбачатимуть три програми допомоги.

У Шепетівці на провулку Гвардійському горіла господарча будівля
Розділ Події

На території області минулої доби виникло 6 пожеж, з них 2 пожежники ліквідували на території міста та Шепетівського району.

Посадовцю органів пробації, підозрюваному у вчиненні дорожньо-транспортної пригоди, обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. 

0
репостів
0
репостів