П'ятниця, 21 грудня 2018 — Сайт міста Шепетівка

До свята Миколая у навчальних закладах області представники народних депутатів роздавали солодощі та подарунки. Про це повідомляють спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА.

Працівники карного розшуку ГУНП в Хмельницькій області спільно з колегами із управління стратегічних розслідувань, спецпризначенцями та співробітниками управління Державної міграційної служби видворили за межі України із забороною подальшого в’їзду 40-річного громадянина Грузії, який має статус «кримінального авторитета» і відбував покарання у Шепетівській виправній колонії за розбійний напад.

У Шепетівці відкрили навчально-практичний центр
Розділ Події

17 рудня 2018 року в Шепетівському професійному ліцеї було відкрито навчально-практичний центр з підготовки та перепідготовки робітників за професіями: «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування»; «Електромонтажник з освітлення та освітлюваних мереж»; «Електромонтажник силових мереж та електроустаткування».

Юна шепетівчанка привезла нагороду із обласного мистецького конкурсу
Розділ Культура

У художньому музеї міста Хмельницького 20 грудня відбулось відкриття виставки робіт учасників обласного мистецького конкурсу імені Людмили та Миколи Мазурів «Подільська палітра» та церемонія нагородження його переможців!

Хелена Потоцька через сто років знову «повернулася» у Шепетівку
Розділ Культура

14 грудня в обласному літературно-меморіальному музеї М.Островського в Шепетівці відбулась презентація мистецького проекту «Навколо одного образу. Портрет Хелени Потоцької з Радзивіллів». Даний живописний твір став предметом масштабних досліджень кандидата історичних наук Оксани Лобко, яка є автором і куратором проекту.

0
репостів
0
репостів