Середа, 10 жовтня 2018 — Сайт міста Шепетівка
Загиблому захиснику Ковалю Максиму могло б виповнитись 25 років
Розділ Події

2014 рік обірвав не одне життя наших захисників і пам'ять про них має жити. 9 жовтня в краєзнавчому відділі музею М.Островського відбулась година пам’яті присвячена учаснику АТО, шепетівчанину Ковалю Максиму Олександровичу.

На виїзді із села Городище мають встановити ваговий майданчик
Розділ Події

9 жовтня на Шепетівщину завітав начальник Управління Укртрансбезпеки у Хмельницькій області Дзюба В.П. та заступника директора з питань ремонту, експлуатації та утримання штучних споруд місцевих доріг Дьома О.М. Причиною візиту стали скарги селян на рух перевантажених вантажівок корпорації Сварог Вест Груп нещодавно відремонтованою дорогою.

10 жовтня рятувальники 21-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС у Хмельницькій області провели комплексно-тактичні навчання в селищі Судилків Шепетівського району.

У Пліщині відзначили день села
Розділ Події

Як стверджує народна мудрість: «Без минулого – не буде майбутнього». Усвідомлюючи це, жителі села Пліщин свято бережуть пам’ять про своїх предків, історію свого краю і передають її із покоління в покоління. Саме тому, в жовтні проходять щорічні заходи з нагоди свята села.

Вчора, 9 жовтня 2018 року, Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким М. визнано винуватою у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднане з проникненням у житло) КК України і призначено покарання у виді позбавлення волі строком 3 (три) роки.

0
репостів
0
репостів