Середа, 22 червня 2016 — Сайт міста Шепетівка
Щоправда, діятиме вона трохи в іншому форматі, ніж у обласному центрі. Про це повідомив Сектор комунікації ГУ Національної поліції в Хмельницькій області.
ТОВ "Шепетівка Енергоінвест" піднімає тарифи та хоче збирати платежі авансом
Розділ Бізнес
Національної комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг схвалила прогнозні тарифи на послуги з централізованого опалення для теплопостачальних підприємств. Відповідно змінились і тарифи у шепетівського теплопостачальника.  Підвищення тарифів викликане зростанням ціни на природний газ для виробників теплової енергії з 2 994,30 грн до 6 809,64 грн за тисячу кубічних метрів.
21 червня близько 14:10 години в м. Шепетівка по вулиці Митрополита Шептицького 31-річна місцева жителька, керуючи автомобілем «Мазда Протеже», допустила зіткнення з автомобілем «Рено Логан» під керуванням 48-річного місцевого жителя.
20 червня близько 01:00 години в с. Судилків по вулиці Героїв Майдану, поблизу перехрестя з дорогою на с. Білокриниччя, невідома особа, керуючи невстановленим автомобілем, здійснила наїзд на велосипедиста, 57-річного місцевого жителя, який в результаті ДТП отримав забій м’яких тканин обличчя.
0
репостів
0
репостів