П'ятниця, 30 січня 2015 — Сайт міста Шепетівка
Відбувся Чемпіонат міста Шепетівки з шахів серед юнаків та дівчат
Розділ Спорт
З 21 по 27 січня в міському шаховому клубі «Дебют» пройшли змагання з шахів – Чемпіонат міста Шепетівки з шахів 2015 року серед юнаків та дівчат. В змаганнях прийняли участь: 21 юнаків та 11 дівчат. В першості між собою змагалися вихованці різних учбових закладів міста: загальноосвітніх шкіл, Шепетівського медичного училища, Шепетівського технікуму ПДАТУ та Шепетівського професійного ліцею.
На задоволення позовних вимог Шепетівського міжрайонного прокурора, міськрайонний суд визнав недійсними накази Головного управління Держземагентства в області, розпорядження місцевої райдержадміністрації та укладені на їх підставі договори оренди більше 860 га землі.
Спокушаються пронести товар не сплативши як пересічні громадяни, так і професіонали злодійського ремесла. Саме до останніх, думала що належить 21-річна мешканка Шепетівки. Вона ретельно готувалася, перед тим як іти «на справу» - красти товар з магазину. А де великий вибір товару? У великому місті. І поїхала панянка у Хмельницький в оазу торгових центрів.
0
репостів
0
репостів