Четвер, 22 січня 2015 — Сайт міста Шепетівка
17 січня 2015 року громадянин Р. прибув до Шепетівської ВК (№98) управління ДПтС України у Хмельницькій області на тривале побачення до свого брата, засудженого Р., який відбуває покарання у даній установі. Не дивлячись на те, що відвідувача було попереджено про недопущення доставки як засудженому, так і на територію колонію, заборонених предметів, що він особисто засвідчив підписом, гр. Р. намагався доставити брату заборонені для використання в установі речі.
Шепетівчани відмітили День Соборності України
Розділ Події
22 січня 1919 року ввійшов до національного календаря, як велике державне свято – День Соборності України. Саме тоді на площі перед Київською Софією відбулася подія, про яку мріяли покоління українських патріотів: на волелюбному зібранні було урочисто проголошено злуку Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки.
20 січня близько 18.30 години по вулиці Друга Привокзальна двоє невстановлених осіб, застосувавши насильство, відкрито викрали в 66-річної місцевої жительки сумку, в якій знаходилися 400 гривень, паспорт та пенсійне посвідчення.
0
репостів
0
репостів