Понеділок, 08 грудня 2014 — Сайт міста Шепетівка
Працівники міліції затримали зловмисника і вже оголосили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. До речі, раніше молодик уже притягувався до кримінальної відповідальності за цією ж статтею.
Відбулася відкрита спартакіада серед військовослужбовців
Розділ Спорт
З 29 листопада по 5 грудня 2014 року в нашому місті проходила відкрита спартакіада серед військовослужбовців, присвячена Дню Збройних Сил України. Змагання є традиційними та проводяться спільно відділом у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Цього року у спартакіаді прийняли участь 6 команд військових та силових структур міста: в/ч А4127 (третє містечко), в/ч А 3037 (12 містечко), ШВК№98, Шепетівського МВ УМВС України в Хмельницькій області, Лінійного відділення міліції на ст.Шепетівка та 21-ДПРЧ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.
5 грудня близько 19.30 години на автодорозі "Городище — Рівне — Старокостянтинів" на виїзді з м. Шепетівка 23-річний житель м. Хмельницького, керуючи автомобілем "Фольксваген Пассат", не обрав безпечної швидкості руху, не надав перевагу в русі, внаслідок чого допустив зіткнення з маршрутним автобусом "Еталон" сполученням "Луцьк — Хмельницькій" під керуванням 52-річного жителя м. Луцьк.
0
репостів
0
репостів