П'ятниця, 07 листопада 2014 — Сайт міста Шепетівка
Одним із завдань системи освіти є формування у підростаючого покоління ціннісного ставлення до Батьківщини, виховання патріотичних почуттів. Педагогічний колектив Шепетівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6 активно працює з даного напрямку. Бути патріотом — означає до нестями любити свою землю, народ, своє коріння, покласти весь свій час, силу і працю на вівтар благополуччя своєї держави. Здається, всі ми щиро любимо свою землю, але на що ми готові заради неї? Вихованці ЗОШ№6 перейнялися проблемами бійців АТО, захоплюються їхньою мужністю і героїзмом, прагнуть підтримати їх у важку хвилину. Вишуковуючи можливості допомогти нашим бійцям, адміністрація Шепетівської загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів №6 та учнівське самоврядування підтримали ініціативу батьківської громадськості щодо проведення благодійного ярмарку на підтримку сил АТО «Ми - українці». І ось, 28 жовтня школа стала схожа на вулик. У рекреації школи усіх бажаючих відвідати ярмарок зустрічали вишукані дівчата-українки Шикера Анастасія та Ігнашина Вероніка.
Посадовці обговорили питання участі шепетівчан у захисті Вітчизни
Розділ Події
Посадові особи місцевого самоврядування на апаратній нараді під головуванням в.о. міського голови Михайла Полодюка заслухали інформацію головного спеціаліста з питань мобілізаційної роботи міськвиконкому Леоніда Дмитрука щодо участі шепетівчан у захисті України від агресора.
Відбувся фінал обласної спартакіади серед школярів з баскетболу
Розділ Спорт
3 листопада у місті Хмельницькому відбувся фінал Обласної спартакіади серед школярів з баскетболу (юнаки). Честь школярів міста захищала команда Шепетівської ДЮСШ у складі: Капелюха Ярослава, учня ЗОШ№1, Ліпчука Віктора, учня СЗОШ№2, Джері В’ячеслава, учня НВК№1, Івасюка Арсенія, учня НВК№1, Строюка Богдана, учня НВК№1, Поворозніка Костянтина, учня НВК№1, Майданчука Романа, учня НВК№1, Каюкіна Павла, учня НВК№3, Щура Дмитра, учня НВК№3, Гадильшина Івана, учня НВК№3.
Відбувся Чемпіонат України з боксу серед юнаків
Розділ Спорт
22-26 жовтня 2014 року у місті Чернівці  відбувся  Чемпіонат України з боксу серед юнаків 2001-2002р.н. Всього до участі було заявлено 23 області та більше 200 спортсменів, які були успішно допущені до змагань та мали змогу поборотися  за медалі у своїх вагових категоріях.
6 листопада в період з 08.00 до 17.30 години в м. Шепетівка по вулиці Шешукова невстановлена особа, шляхом пошкодження замка вхідних дверей, з квартири 43-річної місцевої жительки викрала ноутбук «Асус» та вироби з золота на суму 10 000 гривень.
Шепетівчани стали призерами на Чемпіонат Європи з бойового самбо
Розділ Спорт
1-2 листопада 2014 року в місті Ужгород  відбувся Чемпіонат Європи з бойового самбо серед чоловіків, юнаків та юніорів. Взяти участь в Чемпіонаті приїхали 235 спортсменів з 15 країн: України, Білорусії, Молдови, Польщі, Словаччини, Чехії, Азербайджану, Туреччини, Грузії, Румунії, Латвії, Литви, Вірменії, Угорщини, Словенії.

«П’ятірку» викрали, поки власник перебував на СТО та домовлявся про її ремонт. Та зловмиснику не вдалося далеко від’їхати — його зупинили на найближчому стаціонарному посту ДАІ. Водій був дуже знервованим, не міг пояснити, де документи на автомобіль, що і викликало підозру у працівників ДАІ. За телефоном, вказаним у страховому полісі, інспектори зв’язалися зі справжнім власником, який тільки виявив зникнення автомобіля і збирався на його пошуки.

Пройшов турнір з міні-футболу серед юнаків
Розділ Спорт
У канікулярний період протягом 4-5 листопада на стадіоні «Корчагінець» пройшов турнір з міні-футболу серед юнаків 5-6 класів. Змагання проходили під гаслом «Спорт – здоров’я, сила та краса». Участь у турнірі взяли чотири команди: «ДЮСШ», «Вінер», «ЗОШ№3» та «Найк».
0
репостів
0
репостів