Понеділок, 24 листопада 2014 — Сайт міста Шепетівка
МВМ-13 виграло дивний тендер у Славуті
Розділ Бізнес
Славутський міськвиконком за результатами тендера 19 листопада уклав угоду з приватним підприємством "МВМ-13″ (місто Шепетівка) на капітальний ремонт вулиці Ярослава Мудрого (на ділянці від вул.Соборності до вул. Стара Гвардійська у місті Славута) загальною вартістю 1 млн. 331 тис. грн. Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель".
Зізнається дружина шепетівчанина Миколи Дзявульського, героя Небесної сотні, а тепер уже й Героя України.
Шепетівчани відзначали День Гідності та Свободи
Розділ Культура
Цьогоріч український календар державних свят поповнився іще одним святом. 21 листопада оголошено указом Президента України Днем Гідності та Свободи. У зв’язку із цим, на завершення робочої неділі, у міському будинку культури відбувся благодійний концерт: «Українець – це на все життя».
Змагання з настільного тенісу приурочені пам'яті Максима Коваля
Розділ Спорт
У неділю, 23 листопада, на базі школи-гімназії відбулися змагання з настільного тенісу, присвячені пам'яті загиблого в АТО випускника школи Максима Коваля. Їх організували представники громадської організації «Самооборона Хмельниччини».
Нажаль Шепетівка та Шепетівський район практично і дня не обходяться без крадіжок. В період з 18 по 23 листопада правоохоронцями було зафіксовано три таких випадки.
21 листопада о 19:24 до вогнеборців 21-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Шепетівка надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку по вул. Гоголя.
0
репостів
0
репостів