П'ятниця, 21 листопада 2014 — Сайт міста Шепетівка
"Розгойдані дзвони пам`яті". Виставка художника Валерія Франчука.
Розділ Культура
21 листопада до Дня пам`яті жертв голодомору 1932-1933 рр.в музеї М. Островського відбулася презентація виставки художника-графіка, уродженця Красилівщини - Валерія Олександровича Франчука. Виставка присвячена пам'яті мільйонів українських селян, які загинули мученицькою смертю від голоду, заподіяного сталінським тоталітаризмом у 1921-1922, 1932-1933, 1946-1947 роках. 
Фахівці територіального підрозділу Держфінінспекції в Хмельницькій області – Шепетівської об’єднаної держфінінспекції – під час ревізії фінансово-господарської діяльності Шепетівської центральної районної лікарні виявили порушення, що призвели до втрат на суму 218,6 тис. грн.

В ході ревізії, виявлено незаконне списання медичного кисню, без підтвердження первинних документів його фактичного використання, на суму 108,0 тис. грн. Крім того, за період перебування працівників установи у додаткових відпустках, зайво нараховано та виплачено заробітної плати на суму 33,23 тис. грн, в результаті чого сплачено коштів до державних цільових фондів на суму 11,1 тис. грн. Незаконне покриття лікарнею витрат сторонніх юридичних осіб, пов’язаних з наданням платних послуг, призвело до втрат бюджетних коштів на суму 26,3 тис. грн.

За допущені фінансові порушення 6 осіб медичного закладу притягнуто до адміністративної відповідальності, 1 особу – до матеріальної, 1 особу – до дисциплінарної. За матеріалами ревізії поінформовано правоохоронні органи.
Противники приїзду Байдена зламали офіційний сайт Шепетівки
Розділ Події
Сепаратистська хакерська група "КіберБеркут" зламала кілька сайтів місцевих органів влади України у зв'язку з приїздом віце-президента США Джозефа Байдена в Київ. В тому числі постраждав сайт Шепетівської міської ради.
0
репостів
0
репостів