Четвер, 13 листопада 2014 — Сайт міста Шепетівка
10 листопада до Молодіжної ради нашого міста надійшло звернення – прохання від голови Шепетівської молодіжної громадської організації «Простір» В’ячеслава Літнаровича. Юнак є активним громадським діячем нашого міста, має тверду патріотичну позицію та одним із перших пішов захищати кордони нашої держави у зону проведення АТО на Сході України.
Антитерористична операція триває. Щоб вберегти себе та свою сім’ю, люди продовжують залишати свої домівки та шукати притулок в інших областях країни. На теренах Хмельниччини зареєструвалося 3769 тимчасово переміщених осіб, з них 1296 – діти. Аби допомогти їм адаптуватися до нових умов проживання, психологи Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області регулярно відвідують ці родини та надають їм необхідну психологічну допомогу.
Надходження посилок та передач - звичайна справа для органів та установ виконання покарань Хмельницької області, адже це дозволено законодавством. Але вміст даних посилок теж має відповідати законодавству.
Кохання змушує нас жити
Розділ Культура
13 листопада 2014, 21:32

Кохання змушує нас жити

Цього разу засідання літературно-мистецької студії «Доля» відбулося 11 листопада в АРТ-кафе «Хвилинка». Розпочали засідання з привітання господаря АРТ-кафе, самобутнього художника Володимира Мирончука з персональною виставкою, яка діє в музеї ім. М.Островського. Переглянули фотоальбом його картин.
0
репостів
0
репостів