Версія для друку

У плесенській школі за традицією провели Олімпійський тиждень

Автор 12 вересня 2021, 11:54

Олімпійський тиждень 2021 у Плесенській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов з 6 по 10 вересня. Кожного дня школярі брали участь у тематичних заходах: виховних годинах, іграх та змаганнях на свіжому повітрі, а також традиційному "Кросі Миру". Щорічно такий тиждень організовують до Дня фізичної культури та спорту.

Тиждень розпочався у школярів з виховних годин, які були присвячені Олімпійським іграм 2020 в Токіо. Не обійшлось і без традиційної зарядки від директора закладу Капелюх Тетяни Миколаївни.

Залучили до заходів не тільки вчителів, учнів, батьків школярів, а й Хомівців, бібліотекарів, представників Сектору ювенальної превенції Шепетівського районного управління поліції.

Так, батьки та учні молодших класів взяли участь у заході під гаслом "Мама, тато, я - спортивна сім'я". Мали нагоду брати участь у Малих Олімпійських іграх й учні 8 та 9 класів. 

Напередодні Дня фізичної культури та спорту у Плесенській ЗОШ І-ІІІ ступенів Олімпійський тиждень закінчився традиційним "Кросом Миру". Забіг стартував біля школи та завершився біля стелли на в’їзді у Плесну. Організували також велокрос довкола школи.

"Цьогоріч учасники мали можливість обирати між бігом, скандинавською ходьбою та велопробігом. Активно долучилися до акції Хомівці та постійні партнери нашого закладу, представники Сектору ювенальної превенції Шепетівського районного управління поліції. Підтримала дітей і прихильниця скандинавської ходьби, сільський бібліотекар, Оксана Слободенюк. Подія стала яскравим завершенням не тільки Олімпійського тижня, але й робочого." - підсумували у школі.

До слова, Олімпійський тиждень у школі організовують 15 років поспіль.

За матеріалами Плесенської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Останнє редагування 12 вересня 2021, 12:46