Версія для друку

Юні шепетівчанки зайняли призові місця на Всеукраїнській інтернет-олімпіаді

Автор 20 травня 2021, 17:27

Вихованці Шепетівського міського центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді Хмельницької області здобули перемоги на Всеукраїнській інтернет-олімпіаді «Крок до знань - 2021». Про це повідомили на сторінці позашкільного закладу.

Вихованка гуртка «Школа юного акваріуміста» Матвійчук Поліна (керівник гуртка Чумак І. М.) зайняла І місце в категорії "Я досліджую світ". В цій же категорії Ковальчук Вероніка, вихованка гуртка «Декоративне птахівництво» (керівник гуртка Ковальчук А. О.) за зайняла ІІ місце.

Всеукраїнська інтернет-олімпіада «Крок до знань - 2021» проводилась Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді з грудня 2020 року по травень 2021 року з метою всебічної підтримки обдарованої молоді, впровадження інноваційно-освітніх методів і технологій у навчальних закладах України, забезпечення інтеграції вітчизняної освіти і науки у європейський та світовий простір.

Олімпіада проходила у два етапи. Перший етап передбачав виконання тестових завдань, переможці першого етапу запрошувались до участі у другому етапі, який проходив у формі онлайн-захисту дослідницьких проєктів.

Учасниками стали 813 учнів, вихованців закладів загальної середньої, професійно-технічної і позашкільної освіти віком від 8 до 17 років включно (3-11 класи).