Версія для друку

Шепетівський дитячий колектив виборов перше місце на міжнародному конкурсі-фестивалі

Автор 05 листопада 2018, 18:02

20 жовтня 2018 року колектив «Радість» Шепетівської дитячої музичної школи під керівництвом хореографа Камфорович Л.К. виборов перше місце на міжнародному конкурсі-фестивалі творчості ProFest в місті Київ. Про це повідомили на сайті освітнього закладу.

Багато емоцій, переживань( для когось це був перший в житті вихід на сцену), але результат того вартий. Голова жюрі Григорій Чапкіс - людина-легенда, корифей хореографічного мистецтва, високо оцінив виступ нашого колективу , та побажав подальших успіхів! 

Весь батьківський комітет та дитячий склад колективу «Радість» щиро вдячний хореографу Камфорович Л.К. за її наполегливу працю та віру у наших дітей.

Щиро дякуємо Вам, Любов Костянтинівно, за талант і любов до танцю. Нехай Ваша неперевершена творчість та енергія і надалі хвилює серця вдячних шанувальників. Бажаємо Вам нових творчих злетів, наснаги та завзятості, неповторних колоритних виступів, прагнення до саморозвитку та здійснення мрій. Зичимо керівнику колективу задоволення від праці та гучних перемог своїх вихованців, батькам - пишатися своїми дітьми, радіти їхнім успіхам та переймайтись невдачами. Нехай ваші діти стануть справжніми людьми гідними поваги, а їхня доля буде чистою й величною.

Відео