Версія для друку

У Шепетівці відбувся освітній форум

Автор 30 серпня 2018, 02:18

29 серпня в Шепетівському НВК№1 відбувся освітянський форум. Захід зібрав під одним дахом працівників управління освіти, керівників закладів освіти міста, педагогів, міського голову та батьків.

У першій частині форуму начальником управління освіти Л.І.Тихончук було акцентовано увагу на здобутки 2017-2018н.р., окреслено проблеми і намічено шляхи, які забезпечать успішну роботу в новому навчальному році.

Премією міського голови було нагороджено 77 педагогів, які підготували переможців олімпіад, конкурсів, турнірів, фестивалів, конкурсу-захисту МАН України, змагань.

Звертаючись до присутніх  Михайло Полодюк зазначив, що у час реформування та змін складно працювати як освітянам так і органам місцевого самоврядування. Розповів про фінансування галузі у 2018 році, надходження до бюджету міста, видатки та нові обов’язки, які покладено на міську владу державою. Також зауважив, що тільки разом можна вирішити питання які виникають та прийти до успіху.

Також привітали молодих спеціалістів, які після закінчення вищих навчальних закладів поповнили освітянську спільноту Шепетівки.

У другій-практичній частині зібрання «Нова українська школа – старт реформи у Шепетівці» Л.В.Кузмінська, методист управління освіти, керівники та педагоги закладів загальної середньої освіти взяли участь в обговоренні орієнтирів НУШ та їх практичної реалізації.

У рамках форуму його учасників ознайомили з ключовими питаннями розвитку освітньої системи міста та обговорили основні напрями удосконалення системи, впровадження нових форм і технологій науково-освітньої діяльності.

Подібний формат зустрічі дає можливість обговорити та вирішити питання які виникають у ході впровадження реформи освіти в Шепетівці.


Реклама: Торгова марка "Шалунiшка" пропонує великий вибір дитячих чобіт. Окрім розміру, ваша малеча зможе обрати собі до душі улюблені чобітки серед безлічі форм та кольорів. Взуття практичне та зручне, ніжки ваших дітей будуть в теплі та комфорті.

Останнє редагування 30 серпня 2018, 16:36