Понеділок, 24 січня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Українці, які зроблять бустерну, третю дозу щеплення від коронавірусу, отримають через портал "Дія" ще 500 гривень в рамках програми "є-підтримка". Про це заявив президент  Володимир Зеленський.

У Шепетівському районі на даний час склалась напружена епідситуація щодо захворюваності на грип та ГРВІ, в тому числі й на КОВІД-19. Про це повідомив завідувач Шепетівським районним відділом Державної установи «Хмельницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» Володимира Мазаєва.

Шепетівською окружною прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт стосовно голови об’єднаної територіальної громади області за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України). За даними слідства, посадовець вимагав 3 тис доларів США за передачу у приватну власність 6 га землі для ведення особистого селянського господарства.

Сьогодні своє 100-річчя від дня народження відзначає шепетівчанин Дудка Василь Федорович. Привітати ювіляра завітали міський голова Віталій Бузиль, заступник міського голови Галина Безкоровайна, голова Шепетівської міської ради організації ветеранів України Олег Герасименко, головний лісничий ДП «Шепетівське лісове господарство» Олександр Заблоцький, голова профспілки ДП «Шепетівське лісове господарство» Олександр Васянович.

Шепетівські важкоатлети привезли 4 нагороди додому
Розділ Спорт

21 січня 2022 року у смт. Першотравенськ, що на Житомирщині, відбулася відкрита першість Баранівської ТГ з важкої атлетики серед юнаків та дівчат 2005 р.н. і молодших присвячена Дню Соборності України. Честь Шепетівки захищали 4 вихованців відділення важкої атлетики Шепетівської КДЮСШ під керівництвом тренера-викладача Медведя Володимира Івановича.

Станом на 13.00 24 січня в Хмельницькій області зареєстровано 155524 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 9867 – діти, 6216 – медпрацівники.

0
репостів
0
репостів