Четвер, 09 вересня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Депутати Хмельницької облради планують виділити 8 млн грн субвенції з обласного бюджету для бюджету Шепетівської міської територіальної громади, яку призначено на реконструкцію системи киснепостачання Шепетівської багатопрофільної лікарні. Про це свідчать зміни до обласного бюджету, які планують затвердити 15 вересня на черговій сесії ради.

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким жителя Шепетівського району визнано винуватим у вчиненні кримінального проступку, передбаченого частиною другою статті 125 Кримінального кодексу України (спричинення умисного легкого тілесного ушкодження, що потягло короткочасний розлад здоров’я), та призначено йому покарання у виді штрафу в розмірі 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 1700 грн.

В Музеї пропаганди відбулася зустріч із Богданом Галайко, начальником Центрального міжрегіонального відділу Управління реалізації політики національної пам’яті в регіонах. Одним із обговорюваних питань стало перейменування вулиць.

На вулиці Чкалова встановили новий насосний агрегат
Розділ Бізнес

Днями на ПВНС, що на вул. Чкалова, 22, було встановлено новий насосний агрегат. Оновлена підвищуюча водопровідна насосна станція допомагає постачати воду у будинки Чкалова, 22, просп. Миру, 40, просп. Миру, 38, просп. Миру, 36 та просп. Миру, 36А.

Шепетівським підприємством теплових мереж разом із головами ОСББ та представниками управлінських компаній міста буде здійснено комісійні обстеження будинків на предмет готовності до опалювального сезону для оформлення актів готовності систем опалення до роботи в опалювальний сезон. Для забезпечення вчасного початку опалювального сезону здійснюється набір води в системи опалення будинків згідно з графіком.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 9 вересня в Хмельницькій області зареєстровано 91041 лабораторно підтверджений випадок COVID-19. З них 3561 - діти, 4894 - медпрацівники.

0
репостів
0
репостів