Понеділок, 27 вересня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Ще й досі довірливі громадяни вірять у повідомлення про заблоковані банківські картки, хоча поліцейські попереджають про такий вид шахрайства із різних джерел. Нажаль, вчергове аферистам вдався їх задум.

Вибір кранової вантажопідіймальної техніки
Розділ Бізнес

Вибираючи той чи інший вид підйомно-транспортного обладнання для виконання внутрішніх логістичних операцій на підприємстві, слід враховувати різні параметри. При виборі кранової вантажопідйомної техніки у першу чергу необхідно брати до уваги вантажопідйомність і висоту підйому, тип приводу, швидкість переміщень самого крану та підйому/опускання вантажів, інтенсивність роботи та репутацію виробника.

Шепетівський зенітний ракетний полк випробовував модернізовані "Буки"
Розділ Події

Шепетівські ракетники обстріляли умовного ворога з зенітно-ракетного комплексу "Бук-М1" по безпілотникам, які були за повітряних цілей противника.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 14.00 27 вересня в Хмельницькій області зареєстровано 94546 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 3953 - діти, 4954 - медпрацівники.

У різних країнах світу вже функціонують школи, які дотримуються екологічних принципів у своїй діяльності, а от в Україні процес екологізації освіти започатковано не так давно. Зокрема, у 2013 році екологізація освіти визначена одним із стратегічних напрямків розвитку освіти в України згідно з Національною стратегією розвитку освіти в Україні на період до 2021 року.

Невдовзі набере чинності постанова Кабінету Міністрів України від 22 вересня 2021 року № 1007. Нею запроваджуються ряд нововведень у частині видачі посвідчення водія та допуску громадян до керування транспортними засобами.

0
репостів
0
репостів