Середа, 18 серпня 2021 — Сайт міста Шепетівка
Земляки вшанували пам’ять полеглого захисника України Володимира Шевчука
Розділ Події

18 серпня в краєзнавчому відділі Музею пропаганди  вшанували пам’ять Володимира Шевчука, командира БМП-2 окремої роти розвідки 93-ї механізованої бригади, який загинув при виконанні військового завдання на Луганщині. На війну він пішов добровольцем.

У Шепетівці будуть 3 дні показувати кіно просто неба
Розділ Культура

З нагоди відзначення 30-ї річниці Незалежності України Музей пропаганди запрошує на перегляд українських фільмів в межах проєкту "Кіно просто неба". З 20 по 22 серпня будуть показувати по одному фільму. Про це повідомили на сторінці музейної установи.

Відбувся півфінал з футболу 8х8 Відкритого чемпіонату міста Шепетівки
Розділ Спорт

Вчора відбувся пів фінал з футболу 8х8 серед чоловічих команд Відкритого чемпіонату міста Шепетівки. Попри погіршені погодні умови матчі таки відбулись.

Дев’ятнадцятого серпня — день пам’яті нашого земляка, щирого патріота України Володимира Віталійовича Шевчука, командира БМП-2 окремої роти розвідки 93-ї механізованої бригади, який загинув 5 років тому при виконанні військового завдання на Луганщині. На війну він пішов добровольцем.

18 серпня голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк відвідала Шепетівську територіальну громаду та прозвітувала про роботу обласної ради за пів року діяльності. Про це повідомила пресслужба Шепетівської міської ради.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 18 серпня в Хмельницькій області зареєстровано 89775 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 3494 - діти, 4872 - медпрацівники.

0
репостів
0
репостів