Середа, 21 липня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким жителя Шепетівського району визнано винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом)  та призначено покарання у виді у виді штрафу в розмірі однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 17000 (сімнадцять тисяч) гривень.

Спеціалісти Шепетівського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області провели обстеження мисливських угідь щодо епізоотичного благополуччя у зв’язку з відкриттям сезону полювання на пернату дичину.

21 липня стартує 5 етап вакцинації проти COVID-19. Кожен дорослий може вакцинуватись в найближчому пункті щеплення, в центрі масової вакцинації або за викликом мобільної бригади у разі запису в чергу. Про це повідомили сьогодні на брифінгу у Хмельницькій ОДА.

На Шепетівському підприємстві теплових мереж виявлено низку порушень
Розділ Бізнес

Держенергонагляд здійснює моніторинг стану підготовки теплових господарств суб’єктів господарювання (які провадять діяльність з виробництва, транспортування, постачання теплової енергії) та суб’єктів господарювання соціальної сфери (що отримують теплову енергію від систем централізованого теплопостачання) до опалювального періоду 2021-2022 років (далі – ОП). Це передбачено Планом заходів з підготовки об’єктів паливно-енергетичного комплексу та житлово-комунального господарства України до осінньо-зимового періоду 2021/22 року та його проходження.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 13.00 21 липня в Хмельницькій області зареєстровано 89104 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 3460 - діти, 4866 - медпрацівники.

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно жителя м. Шепетівки, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 190  Кримінального кодексу України  (заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

0
репостів
0
репостів