Вівторок, 20 липня 2021 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівчани повернулись з нагородами із Кубку України з бойового самбо
Розділ Спорт

17 липня в смт. Затока Одеської області в спортивному комплексі "ГОРНИЙ ОРЕЛ" пройшов Кубок України з бойового самбо серед дорослих у розділі "класичне". Змагання зібрали близько 400 кращих самбістів з усіх областей України. Змагались за першість в тому числі й шепетівські спортсмени.

Між Шепетівкою та Кам'янкою почали підготовку до ремонту дороги
Розділ Бізнес

Днями було розпочато підготовчі роботи до поточного середнього ремонту ділянки автошляху національного значення Н-25 Городище - Рівне - Старокостянтинів. Йдеться про відрізок км 243+610 – км 247+260, від виїзду з м. Шепетівка до с. Кам'янка.

Останні тижні абоненти Шепетівкаводоканалу, зокрема мешканці багатоповерхівок, почали скаржитися на зменшення тиску у водопостачанні. Чому так сталося пояснили на комунальому підприємстві.

Влітку європейці забили на сполох через новий штам коронавірусу – «Дельта». Він набагато заразніший від попередніх і швидко поширюється Європою та світом. В Україні – також виявлені перші випадки. Чим небезпечна нова мутація коронавірусу і як не допустити його поширення всередині нашої країни, дізнався Центр громадського моніторингу та контролю.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 20 липня в Хмельницькій області зареєстровано 89090 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 3460 - діти, 4865 - медпрацівники.

В межах області діє сезонне обмеження руху для великовагових транспортних засобів за температури повітря вище +28 градусів з 10:00 до 22:00 години. На автомобільних дорогах загального користування Хмельниччини встановлено відповідні заборонні дорожні знаки та інформаційні щити.

0
репостів
0
репостів