Середа, 08 грудня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Хоч на Хмельниччині і спостерігається зниження захворюваності на COVID-19, на жаль, все ще реєструються летальні випадки. Обласні та місцеві чиновники розповіли про стан, хоч і запізнілої, але такої необхідної підготовки Шепетівської багато профільної лікарні.

У Шепетівці відкриють до новорічних свят ярмаркове містечко
Розділ Бізнес

Міський голова Віталій Бузиль запросив до діалогу підприємців міста, з пропозицією і цьогоріч спільними зусиллями створити святковий настрій мешканцям громади. Зустріч відбулася за участі заступників міського голови Віталія Янушевського та Галини Безкоровайної.

Кабмін виплатить 8000 грн допомоги ФОПам, які не отримали виплату навесні
Розділ Бізнес

Урядом прийнято рішення щодо виплати недоотриманих сум допомоги у розмірі 8 000 гривень застрахованим особам, які подали заяви у квітні – травні 2021 року, але не отримали її через невірно вказану інформацію про банківський рахунок.

Лісівники врятували лебедя, знайденого неподалік Климентовичів
Розділ Події

Молодий лебідь знаходився на дорозі та не міг самостійно злетіти.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 8 грудня в Хмельницькій області зареєстровано 140985 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 8332 - діти, 5856- медпрацівники.

У Шепетівці виявили 70 вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни
Розділ Події

7 грудня об 11:00 піротехніки Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області в спеціально відведеному місці знищили 70 патронів БСЗ 7,62 мм часів Другої світової війни.

0
репостів
0
репостів