Неділя, 31 жовтня 2021 — Сайт міста Шепетівка

29 жовтня фахівці Шепетівського районного управління Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області провели спеціальне об’єктове навчання із оперативно-диспетчерською групою ПС-330 кВ «Шепетівка».

Відучора на Хмельниччині було встановлено “червоний” рівень епідемічної небезпеки. Тривають перевірки дотримання умов карантинних обмежень у області. У пресслужбі Хмельницької облаcної державної адміністрації розповіли про їх результати.

У Шепетівській виправній колонії ліквідовували умовну пожежу
Розділ Події

29 жовтня відбулася умовна надзвичайна ситуація на території Шепетівської виправної колонії № 98. Про це повідомило Шепетівське районне управління ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 13.00 31 жовтня в Хмельницькій області зареєстровано 116180 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 5984 - діти, 5397 - медпрацівники.

Поетесу із Шепетівщини відзначили на «Гранд Коронації»
Розділ Культура

30 жовтня 2021 року о 20:00 відбулася онлайн-церемонія нагородження переможців Міжнародного літературного конкурсу «Гранд Коронація» і оголошено лауреатів відзнаки «Золоті письменники України». І нам є за кого порадіти.

0
репостів
0
репостів