Вівторок, 12 жовтня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Хмельницький апеляційний суд відхилив апеляційну скаргу адвоката засудженого на ухвалу Шепетівського міськрайонного суду від 13 липня 2021 року. Цією ухвалою суд скасував звільнення його підзахисного від відбування покарання з випробуванням і направив його до місць позбавлення волі для відбування призначеного судом покарання.

З наступного понеділка, 18 жовтня, усі школи та майже усі дитячі садочки Шепетівки вимушено переходить на дистанційну форму навчання. Цю інформацію нам підтвердили у пресслужбі Шепетівської міської ради.

ПрАТ "Шепетівкагаз" збільшить тариф на послугу з розподілу природного газу
Розділ Бізнес

Відповідно до Постанови НКРЕКП від 30.06.2017 р. № 866  «Про затвердження Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг», ПрАТ "Шепетівкагаз" оприлюднив проект структури тарифу на послуги з розподілу природного газу на 2022 рік. 

Хмельницька область згідно з показниками визначеними МОЗ наближається до "червоної" зони епіднебезпеки. Про це на брифінгу сьогодні заявив заступник голови Хмельницької облдержадміністрації Сергій Ткачук. Державна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вже завтра, 13 жовтня, може перевести область у "червону" зону епіднебезпеки.

Питання домашнього насильства розглянуте на засіданні координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання і протидії домашньому насильству, протидії торгівлі людьми, яке відбулося 7 жовтня.

Протягом минулого тижня у місті Шепетівка знову почастішали випадки телефонного шахрайства – вішинг та смішинг. Шепетівське районне управління поліції розповіло що це таке і як вберегти свої гроші від цих методів афер.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 12 жовтня в Хмельницькій області зареєстровано 100639 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 4690 - діти, 5087 - медпрацівники.

Відбулись урочистості до Міжнародного Дня білої тростини
Розділ Події

Напередодні Міжнародного Дня білої тростини у Шепетівській організації Українського товариства сліпих відбулись урочистості. Про це розповіли у пресслужбі Шепетівської міської ради.

0
репостів
0
репостів