Понеділок, 13 липня 2020 — Сайт міста Шепетівка
Рятувальники тренувались на хлібоприймальному підприємстві
Розділ Події

13 липня шепетівські рятувальники провели тактико-спеціальні навчання на хлібоприймальному підприємстві. До навчання було залучено адміністрацію об’єкта та служби взаємодії.

Сьогодні вже після смерті підтвердився діагноз хворого на коронавірусну інфекцію COVID-19. Про це повідомили у Міському штабі з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

12 липня о 14.20 житель села Пліщин йшов по колії у напрямку залізничного вокзалу Шепетівки. Неподалік Новоград-Волинського шляхопроводу його наздогнав поїзд № 749 (ІНТЕРСІТІ) сполученням "Івано-Франківськ — Київ".

10 липня міський голова Шепетівки оголосив, що призупинив безкоштовну передачу земельної ділянки, яка знаходиться біля кінотеатру, у користування Державної податкової служби. Про це він сказав під час свого відеозвернення.

12 липня о 12:39 на пункт зв’язку 21 Державної пожежної-рятувальної частини м. Шепетівка надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на 161 кілометрі автодороги Р-49 Васьковичі - Шепетівка.

У Грицеві футболісти району змагались за перехідний кубок
Розділ Спорт

«Кубок Грицева- 2020» з міні – футболу розіграли серед команд КФК Шепетівського району, ОТГ та міста Шепетівка присвячений до святкування Дня Грицева. В турнірі взяли участь чотири команди, а саме: переможець «Кубку – 2019» команда «Цукровик» міста Шепетівка, КФК Гриців (Грицівської ОТГ), КФК Коськів (Ленковецької ОТГ), КФК Мокіївці (Ленковецької ОТГ), які змагалися за Кубок по коловій системі з дотриманням санітарних вимог та рекомендацій для проведення спортивно – масових заходів.

0
репостів
0
репостів