П'ятниця, 10 липня 2020 — Сайт міста Шепетівка
На Шепетівщині цього року шукали роботу вже 888 селян
Розділ Бізнес

Протягом січня-червня 2020 року послугами служби зайнятості скористались 888 безробітних, проживаючих в сільській місцевості. З початку року звернулися за допомогою у працевлаштуванні та отримали статус безробітного 481 безробітний.

На Шепетівщині знову взялись за нелегальних працівників
Розділ Бізнес

На виконання окремого доручення Голови Держпраці з 9 липня поновлено проведення превентивних заходів у сфері праці та охорони праці за місцем фактичного здійснення суб’єктами господарювання підприємницької діяльності з врахуванням вимог постанов Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 №211 та від 20.05.2020 № 392.

Сьогодні, 10 липня, керуючий справами Виконавчого комітету Шепетівської міської ради Василь Рачук  та спеціаліст організаційного відділу Людмила Горда привітали із 90-річчям Гутор Ганну Сергіївну.

9 липня заступник начальника відділу правопросвітництва та надання безоплатної правової допомоги Юлія Школьнік спільно із начальником Шепетівського міськрайонного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції України Оленою Кость провели інформаційний семінар для осіб, які є представниками ромської національності, адже інтеграція в українське суспільство ромської національної меншини на сьогодні є соціально значущим питанням.

При реорганізації Шепетівського депо жодна людина не буде скорочена
Розділ Бізнес

Такої згоди дійшли в Хмельницькій ОДА на зустрічі заступника голови адміністрації Сергія Ткачука з виконавчим директором регіональної філії «Південно-Західна залізниця» АТ «Укрзалізниця» Артемом Мироновичем.

На засіданні виконкому розглянули 12 питань різних сфер життєдіяльності міста
Розділ Події

9 липня відбулось засідання виконавчого комітету, яке провів міський голова Михайло Полодюк.

Через коротке замикання ледь не згорів будинок
Розділ Події

Вчора ввечері близько 18 години у Шепетівці по вулиці Судилківська виникла пожежа допоміжної споруди житлового будинку.

0
репостів
0
репостів