Понеділок, 06 серпня 2018 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівський «Лісівник» переграв МФК Славута, але до півфіналу кубку області поки що не потрапив
Розділ Спорт

4 серпня у селищі Косецькому відбулася чвертьфінальна гра Кубку Хмельниччини з футболу. На полі зустрілася команда господар «Лісівник» та МФК Славута.  

ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» хоче підняти тариф за теплопостачання
Розділ Бізнес

Попри те, що обласна влада оголосила про наміри забрати майно у приватного підприємства, воно заявило про підвищення тарифів для населення та бюджетних організацій. Приватний теплопостачальник повідомив, що діючі тарифи на теплову енергію та послуги з централізованого опалення не відшкодовують фактичні витрати, які необхідні для забезпечення стабільної роботи підприємства. 

Протягом 1,5 року було освоєно більше 1 млн. грн. Із них: медобладнання – 528895 грн., меблі та оргтехніка – 102370 грн., ремонтні роботи – 305000 грн. 

Приємна новина надійшла днями у школу-гімназію: випускниця закладу Юлія Царик вдруге стала Президентським стипендіатом. Цього разу - нового, 2018-2019 навчального року. Про це повідомили на сайті школи.

5 серпня 2018 в селі Рилівка Шепетівського району 28-річний чоловік під час розпивання алкогольних напоїв із знайомими, в ході суперечки яка виникла на ґрунті неприязних відносин наніс удар сокирою в область шиї місцевому жителю, після чого зник з місця події.

Сьогодні, 6 серпня 2018 року, за безпосередньої участі працівників Шепетівської місцевої прокуратури, у взаємодії зі співробітниками Управління захисту економіки в Хмельницькій області Департаменту захисту економіки Національної поліції України та слідчого відділу Шепетівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області, завдяки скоординованим заходам та проведеним негласним слідчим (розшуковим) діям, під час одержання неправомірної вигоди викрито керівника одного із навчальних закладів м. Шепетівка.

0
репостів
0
репостів