Версія для друку

Сьогодні вітали працівників міського центру первинної медико-санітарної допомоги Шепетівської міської ради

Автор 14 червня 2019, 14:39

Позавчора у Шепетіській районній державній адміністрації всіх медиків міста вітали з професійним святом, але чомусь оминули увагою працівників Шепетівського міського центру первинної медико-санітарної допомоги Шепетівської міської ради. Як виявилось, міська влада вирішила їх привітати окремо. Сьогодні, 14 червня, в малій залі засідань виконавчого комітету Шепетівської міської ради відбулись урочистості.

Участь у заході взяли секретар міської ради Микола Кикоть, перший заступник міського голови Володимир Вихівський, заступник міського голови Наталія Стасюк та директор Комунального некомерційного підприємства «Шепетівського міського центру первинної медико-санітарної допомоги Шепетівської міської ради» Віталій Градомський.

Від імені міського голови Михайла Полодюка, виконавчого комітету Шепетівської міської ради та від усіх шепетівчан Наталія Стасюк привітала медпрацівників з професійним святом. Вона зазначила, що здоров’я – це найцінніше, що є у людини, а лікарі працюють над тим, щоб його зберегти та врятувати у необхідний момент. Наталія Василівна подякувала працівникам міського центру ПМСД за професіоналізм у роботі, та побажала процвітання, втілення усіх задумів та стрімкого розвитку закладу.

До привітань долучилися секретар міської ради Микола Кикоть та перший заступник міського голови Володимир Вихівський, подякували за сумлінну роботу та побажали, щоб у спілкуванні з пацієнтами переважали позитивні моменти.

За багаторічн у сумлінну працю, високий професіоналізм, почуття відповідальності за життя людей та відданість своїй роботі, чуйність до пацієнтів та з нагоди святкування Дня медичного працівника посадовці нагородили працівників Шепетівського міського центру первинної медико-санітарної допомоги Почесними грамотами Шепетівської міської ради, подяками та подарунками.

Під час  заходу були відзначені:  Віталій Бараболя — лікар загальної практики сімейної медицини; Ярослав Бражук — фельдшер; Марина Грига — сестра медична; Людмила Дмитришина — лікар терапевт; Марина Котенко — лікар педіатр; Тамара Мартинчук – фельдшер.

Директор Комунального некомерційного підприємства «Шепетівського міського центру первинної медико-санітарної допомоги Шепетівської міської ради» Віталій Градомський  привітав колег з професійним святом та першим успішним роком роботи центру.

Довідково

Комунальне некомерційне підприємство «Шепетівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги Шепетівської міської ради» було створено рішенням 38 сесії Шепетівської міської ради VII скликання від 5 квітня 2018 року.

Наразі, працює одна амбулаторія по вулиці Островського, 42, де було проведено ремонт. Встановлена та налагоджена система охоронної сигналізації. Створені автоматизовані робочі місця, впроваджено інформаційне програмне забезпечення для електронної системи реєстрації, та обміну медичної інформації.

На обліку знаходиться 6820 осіб, із них понад тисячу  – діти. Станом на 1 травня 2019 року у закладі працює 4 лікарі.

Придбано медичне обладнання, холодильники для зберігання медикаментів та вакцини, постільна білизна та офісне приладдя. До речі недорога плюшева постельна білизна є у інтернет-магазині Cappone. 

У закладі окремі групи пільгових категорій населення забезпечуються ліками, закуповуються медикаменти на невідкладні стани та для проведення туберкулінодіагностики.

Для покращення надання медичної допомоги жителям міста придбано автомобіль, систему моніторингу для вимірювання артеріального тиску та апарат для контролю роботи серця.

Основним напрямком подальшої розвитку центру є відкриття амбулаторій у віддалених районах міста.

За матеріалами Відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради 

Останнє редагування 13 травня 2020, 03:23