Версія для друку

Реконструкція приміщення хірургічного відділення шепетівської лікарні обійдеться в 1,3 млн. грн.

Автор 19 жовтня 2018, 02:12

Як ми повідомляли у квітні цього року, за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у Шепетівській центральній районній лікарні мають реконструювати приміщення хірургічного відділення. Таке рішення ухвалили на засіданні комісії для оцінки по відбору інвестиційних програм і проектів при Хмельницькій ОДА. І ось згідно інформації наданої сайтом https://etp.zakupki.com.ua/ став відомий виконавець та кінцева вартість реконструкції. 

У тендері взяли участь чотири компанії, дві з яких родом з Шепетівки, але переможцем стало товариство з обмеженою відповідальністю "Євробуд-М" із міста Вишневого Київської області https://etp.zakupki.com.ua/tender/2669420. Воно всього на одну гривню зробило ліпшу пропозицію за ТОВ "Шепетівка САД", володіють яким до речі вихідці із злощасного ТОВ "Шепетівка Енергоінвест".

Отож в підсумку реконструкція обійдеться в 1 255 554 грн.  Роботи мають бути завершені до кінця 2018 року. 

У ході реконструкції мають бути демонтовані всі старі вікна, зняті старі дверні полотна, розібрана підлога разом з плінтусами та старим лінолеумом, збита стара плитка, а також штукатурка по цеглi та бетону зi стiн.

Після цього мають бути переплановані палати і влаштований новий простір, який будуть відділяти гіпсокартонні листи та влаштована звукоiзоляцiя з мiнераловатних або скловолокнистих матів.

Нові металопластикові вікна та утеплення фасадів мінеральними плитами товщиною 50 мм дозволить не тільки зекономити на теплопостачанні, але і створить комфортні умови для пацієнтів.

Сподіваємось наступним етапом буде закупівля сучасних меблів та постільної білизни, тому що те на чому зараз сплять пацієнти вже застаріло як фізично так і морально.

Сьогодні на базі хірургічного відділення у Шепетівській центральній районній лікарні проводиться весь діапазон планових і екстрених втручань при захворюваннях органів черевної та грудної порожнин, політравмах, судинних захворюваннях нижніх кінцівок, ендопротезування всіх видів грижі т.д. В останні роки все активніше впроваджуються малоінвазивні методи хірургічних втручань, проводяться сучасні органозберігаючі операції у хворих при синдромі «діабетичної стопи», лікування гнійної хірургічної патології.

Нагадаємо, нещодавно вперше зробили ендопротезування кульшового суглоба. Суть такого хірургічного втручання полягає у заміні ушкодженого хворобою суглоба штучним.

Останнє редагування 19 жовтня 2018, 03:17