Вівторок, 10 травня 2022 — Сайт міста Шепетівка
Уряд розширив географію отримання пального та "заморожує" тарифи
Розділ Бізнес

В Уряді працюють над тим, аби пальне в Україні з’явилося в достатній кількості й при цьому його ціна залишалася адекватною до нинішніх реалій. Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання Кабінету Міністрів 10 травня.

Штат Міссісіпі визнав нашу область областю - побратимом. Це вперше в історії штат США прийняв таке рішення. Про це у відеозверненні повідомив начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій.

"Зірковий десант" у Білогір’ї розважав дітлахів
Розділ Культура

У Шепетівському районі продовжують організовувати розважально-культурні заходи під гаслом «Діти – дітям» для наших наймолодших співвітчизників. Сьогодні, 10 травня 2022 року захід «Діти-дітям» відбувся в смт. Білогір’я.

Вже більше 2 місяців українські захисники у Маріуполі воють у нерівній боротьбі з рашистськими окупантами. Вони знаходяться у повному оточенні, але попри це, знищили 2500 росіян та 60 танків, а ще 30 танків пошкодили. Бійці вже заслужили місце в історії України, як і кіборги Донецького аеропорту. Ми щиро сподіваємось, що колись вони особисто зможуть розповісти як б'ють окупанта, але наразі поспілкувались з одним із шепетівчан, який в складі полку "Азов" підтвержує героїчну самопожертву наших земляків.

Розпочалася сімдесят шоста доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Триває повномасштабна збройна агресія проти України.

0
репостів
0
репостів