П'ятниця, 18 червня 2021 — Сайт міста Шепетівка
У Шепетівці проходить військово-патріотична гра “Сокіл Джура”
Розділ Події

Вдесяте відбувається обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл Джура”. Таборування на цей раз проводиться у Шепетівці. Тривають військово-патріотичної гри шість днів, де змагаються 14 роїв по 8 чоловік у кожному.

18 червня у місті відбулись урочистості з нагоди Дня медичного працівника, який відзначається в Україні щорічно у третю неділю червня. Про це повідомила пресслужба Шепетівської міської ради.

У Шепетівці презентували виставку "Биківня - територія пам'яті"
Розділ Культура

Сьогодні у Музеї пропаганди відбулась презентація фотодокументальної виставки "Биківня - територія пам'яті". Про це повідомили на сторінці культурного закладу.

69 тисяч 600 осіб на території п’яти територіальних громад обслуговує Шепетівський центр первинно медико-санітарної допомоги. Всього на території Шепетівської тергромади пацієнтів обслуговує 45 сімейних лікарів з якими уклали угоди 60 тисяч жителів.

У Шепетівці вшанували пам'ять Народного Героя України Ігоря Ляшенка
Розділ Події

Сьогодні в краєзнавчому відділі Музею пропаганди відбулось вшанування пам'яті Народного Героя України, полковника Ігоря Ляшенка, командира 1-го окремого механізованого батальйону 24-ї окремої механізованої бригади.

Відбулися півфінальні матчі відкритого чемпіонату громади з міні-футболу
Розділ Спорт

17 червня 2021 року відбулися півфінальні матчі відкритого чемпіонату Шепетівської міської територіальної громади з міні-футболу з нагоди Дня міста. Про це повыдомило Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради.

Вихованець Шепетівської ДЮСШ здобув бронзу на Гімназіаді України з боксу серед учнів 2005-2006р.н.
Розділ Спорт

З 15 по 20 червня 2021 року у місті Умань (Черкаської обл.) на базі спортивного залу Уманського державного педагогічного університету імені П.Тичини проходить III Гімназіада України з боксу серед учнів 2005-2006 р.н. У змаганнях беруть участь 142 боксери з 18 областей України та міста Києва.

Днями визначали переможців Всеукраїнського конкурсу юних дослідників «Кристали» імені Євгена Гладишевського, який відбувся вже удванадцяте. Зважаючи на карантинні обмеження, подію провели в онлайн-форматі. Цьогоріч вона об’єднала понад 3000 юних дослідників з усіх регіонів України, в тому числі з Хмельниччини.

В приміщенні Шепетівського районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області відбулося урочисте зібрання з нагоди Дня дільничного офіцера поліції. Про це повідомили на сайті Шепетівської РДА.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 18 червня в Хмельницькій області зареєстровано 88717 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 3449 - діти, 4888 - медпрацівники.

0
репостів
0
репостів