Середа, 19 травня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Слідчі оголосили підозру жінці, що скоїла дорожньо-транспортну пригоду у с. Судилків Шепетівського району ДТП відбулась у січні поточного року у темну пору доби. Про це повідомило Шепетівське районне управління поліції.

Терміновий заборонний припис та обмежувальний припис – інструменти, які сьогодні широко застосовуються до осіб, що вчиняють домашнє насильство. Про ці та інші заходи протидії насильству днями дізналися студенти Грицівського вищого професійного училища №38 під час семінару. Організували зустріч юристи Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Музей народних промислів у Шепетівці відзнавичив своє 14-ліття
Розділ Культура

Музей народних промислів України, який працює на базі Шепетівського міського ЦЕНТУМ в цьому році відзначає своє 14-річча від дня створення. У 2020 році музеюю присвоєно звання «Зразковий музей».

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 19 травня в Хмельницькій області зареєстровано 86880 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 3364 - діти, 4892 - медпрацівники.

 Станом на 19 травня у Шепетівці лабораторно підтверджено 1 новий випадок захворювання. 5 мешканців Шепетівки, які лікувалися від коронавірусної інфекції COVID-19, одужали.

Шепетівський міськрайонний суд визнав винною 30-річну шепетівчанку, обвинувачену в крадіжці, поєднаній з проникненням у житло (частина 3 статті 185 Кримінального кодексу  України), та призначив їй покарання у виді 3 років позбавлення волі, звільнивши від його відбування з випробування на 2 роки іспитового строку.

На Шепетівщині виявили 2 артснаряди часів Другої світової війни
Розділ Події

За минулу добу у Шепетівському районі сапери ДСНС знищили 2 артснаряди часів Другої світової війни, які були виявлені під час земляних робіт.

0
репостів
0
репостів